Sakit Dada?

Korang pernah rasa sakit macam ni?

Jangan buat main... gi clinic cecepat



Post a Comment

7 Comments

  1. Bahaya serangan jantung ni kan.

    ReplyDelete
  2. dia bagitau sikit-sikit je hint lepas tu terus attack

    ReplyDelete
  3. Sakit dada ni jangan buat main. Kalau sakit memang refer klinik@hospital.

    ReplyDelete
  4. Mintak dijauhkanlah..biasa SA ada angin je...x pernah lagi rasa sakit melampau macam ni

    ReplyDelete
  5. ada jugak beberapa simptom ni aaa kena check ni

    ReplyDelete
  6. Terima kasih berkongsi info Ammi..

    ReplyDelete
  7. Sakit dada ni perkara bahaya sebab dekat situ lah paru paru kita, jantungg kita semua

    ReplyDelete