Bila Teringin

Sesekali ku rasa teringin...
menikmati murtabak kari kambing...

Ammi IF sebenarnya masa ni tapi lain macam pulak teringinnya.  Macam pregnant pulak rasanya..tapi saya yakin saya tak pregnant.

Bertahun juga ammi tak makan murtabak.  Masa PKP dari tahun lepas memang taklah.  Sebelum tu pun ntah bila last.

On Grab, cari murtabak dan "know-know sampai oredi".


Tengah-tengah makan bolehlah boss masuk office dengan kawan dia.  Mujur kawan dia sebab kawan dia kawan ammi juga..kalau client mana nak lari.


Post a Comment

12 Comments

  1. Alhamdulillah tekan2 sampai, nampak sedap, kalau jemput makan boss, kenala order lagi hehe..

    ReplyDelete
  2. Sedapnya kak. Kita dah lama tak makan roti canai dan sebagainya roti roti ni

    ReplyDelete
  3. menggoda rupa murtabak tu ammi... kalau IF ammi cari murtabak telur dan sayur jelah

    ReplyDelete
  4. sedapnya..kalau lunch hour, ok je makan2 depan pc..hihi..

    ReplyDelete
  5. okaylah ammi..memandangkan ramai je tayang roti canai..esok nk mkn roti canai juga hehei

    ReplyDelete
  6. syok! nk mkn je tekan2 smpai.. kikiki
    ammi pon IF ye.. kita geng IF! yeaaa

    ReplyDelete
  7. aku ni mcm2 & selalu jugak teringin..mcm2.. kadang2 x layan sbb malas. he he he.
    tgk murtabak ko ni, emmm...mcm dap gak.

    ReplyDelete
  8. Murtabak kari banjir memang sedap..

    ReplyDelete
  9. kebetulan, sama la kita. Aritu teringin makan murtabak. Tekan-tekan, terus sampai rumah..hehe

    ReplyDelete
  10. Haha know-know sampai oredi.. mama pun selalu oder grab dgn Foodpanda je

    ReplyDelete
  11. Lain macam teringin ni ammi. Alhamdulillah dapat juga apa yang diinginkan.

    ReplyDelete
  12. Dekat sini murtabak kari kambing ini hanya ada di bulan puasa.. hehehe

    ReplyDelete