Sidai sampai kering

Exhausted.

Dari pagi membawa ke tengahari Ammi dan Khilfi bersidai dekat HKL.

Masuk sini, masuk sana, gi sana gi sini.. Letih.

Patutnya harini lepas di hospital ammi kena masuk office. Pukul 12 boss call kata tak payahlah masuk office. Esok je masuk.  Yeehaaa


 










Post a Comment

9 Comments

  1. mesti letih..bawa berehat ammi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang letih pun sbb mcm2 bilik nak kena masuk

      Delete
  2. penatnya....alhamdulillah dpt bos yg memahami

    ReplyDelete
  3. nasib baik boss kata tak payah masuk, lega sikit tak payah nak fikir hal kerja.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah boss memahami. Moga dupermudahkan urusan inshaAllah.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. Boss bagi pelepasan.. bolehlah rehat ye Ammi..

    ReplyDelete
  6. Aduhaii..banyak betul check in tu. Bertabahlah Ammi. faham sangat letih dia tu macamana.

    ReplyDelete
  7. Aduhai nah berita baik tu..boleh belanja santai dengan anak tersaang kan..hehehe

    ReplyDelete