NESCAFE TARIK KAW

Lama dah tin ni duduk terperuk dalam fridge office. Kesejukan dia dan rakan-rakan lain kat dalam tu bersama 2 ketul burger bun boss yang dah keras kejung.  Bila nak masak tu boss?

Masa membeli bukan main lagi..capai ini capai itu, sampai abah tanya nak picnic kat office ke? Sekali terperuk je.  Ada few cans (with different brands) kat dalam fridge tu.  Ntah bila ammi nak buka.  Selalu buat hot coffee je kat office ni.


Hmmm... apa beza yang ini dan Nescafe Original?

Macam takde beza dari segi rasa.  Yang beza cuma warna tin, dan design je.

Senangnya buat kerja..
Tukar design sikit, kasi nama cam gempak sikit release.  Tapi rasa sama.

Post a Comment

12 Comments

  1. wak skrg dh xleh minum nescafe nih.,. sakit perut n satu badan.,. huhuhu

    ReplyDelete
  2. nescafe original tetap jd pilihan...hehe..

    ReplyDelete
  3. Akak suka yg panas kalau nescafe tarik

    ReplyDelete
  4. akak suka nescafe tp dlm. tin kurang minatt

    ReplyDelete
  5. konon macam lain ye dak haha. tapi kalau saya, sekejap je habis air tin semua tu haha

    ReplyDelete
  6. Ingatkan teh je yang ada tarik. Nescaf├ę pun ada jugak.

    ReplyDelete
  7. yang bezanya tarik je. Dah dalam tin tak nampak ketarikan tu. hihi

    ReplyDelete
  8. Saya suka juga nescafe...tapi kalau minum akan berdebar sepanjang hari.Terpaksa tukar kepada kopi.Kadang rindu nascafe tapi hidu aroma dia saja la..hihihi

    ReplyDelete
  9. baru ni aku minum yg nescafe latte tu...ok la jugak, x manis sgt.

    ReplyDelete
  10. haha, nama je gempak ye. tak penah try lagi ni

    ReplyDelete