Hadiah teka harga buah dari Kak Amie

Alhamdulillah...

Saja je main teka-teka harga sekilogram buah mangga kat blog kak Amie haritu, tau-tau tepat pulak tekaan kita.  Ahakss.  Unbelievable.

Masa ammi on the way balik dari Kelantan haritu, berkali-kali ada orang call handphone tapi line tak berapa nak clear.  Baru nak cakap ekkkkk line cut-off.  Tau-tau ada banyak voicemail.  Rupa-rupanya itu budak delivery parcel yang kak Amie kirim tu.  Dia letak kat depan rumah dan dia nak tau last 4 digit IC ammi.  Ammi cuba hantar whatsapp katanya "this number does not support WhatsApp".  Hantar SMS tak berbaca pulak.  Masa dapat bercakap dengan budak tu berkali-kali ammi mintak maaf sebab mesti dia hangin je call tak dapat-dapat.  Aterrrr nak buat camna kan...kita tengah lalu di tengah-tengah hutan masa tu.


Kak Amie hadiahkan sehelai T-Shirt "ت و" dan sebuah buku anekdot pengalaman 32 orang ibu-ibu mengandungkan cahaya mata mereka bertajuk Seindah Penantian Semanis Kelahiran.  

Cantik T-shirtnya and as usual anything with black memang kesukaan ammi.  

Terima kasih banyak-banyak kak Amie.  Semoga sentiasa dimurahkan rezeki ye.

Post a Comment

16 Comments

  1. congrats beb!!
    comeinya tajuk buku tu....mesti ada bab2 yg terharu tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti dah baca aku review...bab pregnancy journey mmg boleh buat menitik airmatakan

      Delete
  2. alhamdulillah rezeki dia dapat hadiah tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kali ni berjodoh pulak..selalu sipi2 je tak menang pun

      Delete
  3. tahniah dapat hadaih teka harga buah dari kak amie :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah ammi. Menarik hadiahnya. Pandai meneka, saya teka asik tak kena 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebetulan je tu...bukan tau pun nak agak brapa harga buah..harga bawang sekilo pun taktau brapa ahaksss

      Delete
  5. Alhamduliah. Hadiah kecil daripada Kak Amie sudah sampai.

    ReplyDelete
  6. Wah....sama la baju kita..Jom boria pakai pi jogging weekend ni..Kalau nampak tegur tau🤭

    ReplyDelete
    Replies
    1. makngah le kena tegur ammi...ammi tak kenal rupa makngah hahah

      Delete