Semalam anak, harini emak pula

Ammi jalan-jalan cuci mata kat Facebook tadi ammi ternampak orang share resipi ni.  Ya ampun terus terliur tengok gambar ni.  

Nak buat tapi malas...nak buat tapi bahan takde.  Nak buat kitorang berada diluar rumah pula.  Alasan sungguh.

Semalam kisah si anak yang tertelan liur tengok kartun makan pickles...harini si emak pulak tertelan liur tengok orang share resipi.


Rasa tuan gambar ni namanya Akma Abdullah kot.  
Puan Akma, ammi minta share gambar ni di blog ye..

Cantik menarik warnanya.

Post a Comment

11 Comments

  1. Wow, nampak sedap jeee. Ape tu Ammi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikan rebus air asam...mengiurkan dan meliurkan kan?

      Delete
  2. Ammi buat dulu, nanti Ummi follow :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah...sat lagi nak buat.. dah order dari pak incik yg pergi pasar

      Delete
  3. Aduhai... saya ikut terliur pulak!

    ReplyDelete
  4. Baca tajuk....ingatkan demam ka apa..
    Rupanya terliur air asam ulam rebus🤣🤣🤣

    ReplyDelete
  5. PC dah terjebak juga ni.. terliur.

    ReplyDelete
  6. Baru nk tanya apa tu sekali dah baca komen atas2 ni ha baru tau tu ikan air asam hehehe

    ReplyDelete
  7. Alaaaaa.....terus terliur..dapnyaaaa....

    ReplyDelete
  8. air asam tu yg buat kecur tu..dap nye

    ReplyDelete