Hadiah GA dari Lady Dini

Alhamdulillah..sampai jua akhirnya.

Last week rasanya ammi Lady Dini contact minta confirmkan semula alamat untuk dia postkan hadiah yang lama tertunggak.  Ammi pun lupa hadiah apa.  Bila check semula...ooooo ammi ada join GA yang LD hostkan November tahun lepas.

Keputusan LD umumkan bulan Januari, patutlah pun ammi lupa.  Sedangkan benda baru jadi last week pun kadang-kadang ammi lupa inikan pula yang dah lama.  Tapi takpe... berpegang pada janji itu yang kita perlu hargai.  

Hari Ahad ammi dapat Whatsapp dari brother J&T.  Gambar suami ammi terima barang dalam lift hahahah... dalam lift pun boleh.  Ammi pun jadi macam...eh rasanya baru je order barang semalam, takkan harini dah sampai.  Besar pulak tu bungkusan.  Bila tengok nama pengirim baru macam...ooooooo dari Lady Dini rupanya.  Alhamdulillah.

Hadiah kemenangan sempena join GA LadyDini 1.0

Dapat sehelai tudung bawal anti kedut.

Terima kasih Lady Dini...semoga Allah murah rezeki awak dan semoga bisnes awak berkembang maju. 

Post a Comment

8 Comments