GIVEAWAY BZ SATU 2022

Dari haritu ammi perasan ramai je kawan-kawan yang join GA Blog Zarida ni.  Cuma ammi je yang baru berkesempatan nak join sama.  Ingatkan dah terlepas maklumlah dah lama tak berBW gara-gara sibuk sangat kat office, kat rumah pulak malas nak buka laptop, kat handphone bila buka blog tak boleh nak leave comment.  Macam-macam hal.  Mujur sempat lagi nak join.


Syarat yang simple sangat.  Click je pada banner untuk turut serta memeriahkan GA.

Si dara berjalan ditepi denai,
Berjalan sambil tertoleh-toleh,
Niat di hati nak pakai inai,
Tak dapat inai, apa-apa pun boleh.

Ehhhhhh tiba-tiba terjebak berpantun macam si Cuya pulak.




Post a Comment

3 Comments

  1. Good luck kak. Wah siap pantun

    ReplyDelete
  2. betul tu ammi, naik meluat pulak sebab tak bole nak komen pakai phoneee...adoiii

    ReplyDelete