Mengata kita la tu

Assalamualaikum..

Waktu posting ini disiarkan ammi dah pun "check-in" di hospital.  Pagi tadi daftar masuk lebih kurang jam 9.  Mohon didoakan agar procedures dapat dijalankan tanpa halangan.

*********************************

Lately ni ammi rasa macam berat badan bertambah sikit.  Haritu adalah rasa susut sikit sebab gigih menahan diri dari menambah nasi.  Tapi tulah sedap pulak lauk yang encik suami masak sampai terpaksa menceduk tambah nasi dan akibatnya terasa berat pulak badan ni.

Pastu dok scroll FB nampaklah ini.

Ehhhhh sentap kita. Awak ngata kita ke camna ni cawan?


Jadi, Ammi bertanya pada anak yang paling jujur sekali.

Ammi: Abang, do u think I'm fat?
Khilfi: Ermmm..not really fat like *** tapi perut Ammi nampak buncitlah.

Haaaa nampak. Budak ni mmg tak ada cover2 punya.

Eh awak...awak jujur diusia ini masih ok.  Nanti bila dah sampai usia mencari calon isteri jangan pulak mulut tak reti nak pakai filter.  Mau lambat ammi dapat menantu perempuan nanti.

Post a Comment

9 Comments

  1. Saya patut ada satu mug begitu sebagai peringatan untuk diri hehehe

    Moga-moga procedure Ammi berjalan lancar.

    ReplyDelete
  2. Aduhaiiiiii kita pun terasa...huhuhu

    ReplyDelete
  3. hehe.. Straight forward betul Khifli.. Trending juga gambar ni akhir akhir ni..

    ReplyDelete
  4. ha haha..jujur. x cover kan...sabar je khifli tau

    ReplyDelete
  5. haha jujur orangnya Khilfi ni

    ReplyDelete
  6. Aduh, tang perut memang tak boleh blah. Camne nak nipiskan perut ni. huhu..

    ReplyDelete