Sampai awal sangat ammi ke office pagi ni.  Sempatlah berblogwalk sambil sarapan.  Nampak kat blog seorang teman tentang giveaway ni dan teruslah pasang niat nak join.  Terjah blog Syeeda Saniey ni... eh lawa pulak headingnya.  Color purple gitu.

Syarat penyertaan simple banget...ga perlu susah-susah.  Tu ammi ada share syarat kat bawah.

Lihat pada blognya, pada banner giveawaynya ammi rasa Syeeda ni peminat bungalah.  Pastu cuba masuk blog sendiri dan tengok...eh sekuntum bunga pun takde.  Acaner ni??? Terlebih hormon testosterone ke apa ammi ni?


(nak join click je banner ni ye)

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

πŸ’š FOLLOW blog SYEEDA SANIEY 
πŸ’š Beralamat di MALAYSIA
πŸ’š buat satu entry dengan tajuk "MINI GIVEAWAY SS 2022"
πŸ’šJangan lupa tampal sekali banner di atas dalam entry tersebut dan back link ke entry giveaway ini
πŸ’š Dan lepas dah siap buat entry, sila tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen entry giveaway ini.

TARIKH TUTUP :
11 MA2 2022, jam 11.59 malam

SENARAI HADIAH :
πŸ‘‰ 1x produk Shaklee
πŸ‘‰ 2x Suprise Box 
πŸ‘‰ 2x tudung bawal