Top Commentator's Gift from SR

Alhamdulillah selamat sampai dah hadiah dari Syaz (SR nama pena barunya diblog) sempena nama Ammi terpilih sebagai salah sorang top komentator di blognya untuk bulan November 2021.  Terima kasih lagi sekalilah pada Wheel of Name yg suka nau dengan nama ammi ni padahal kalau ikut jumlah komen ciput je.


Ha..tu dia.  Dapat buku yang SR adalah salah sorang pengkaryanya.  Hebatnya kamu.

Secawan Kopi Secangkir Teh Limau.

Terbayang lagu dangdut pulak...


Thank you SR..

I always feel young padahal dah tak berapa nak young.
Kalau dengar lagu rock tu hangguk-hangguk kepala lupa pulak awak tu dah tak muda....ahakss.

Anyway, terima kasih banyak SR... semoga terus diberikan ilham untuk berkarya dan semoga dapat hasilkan one complete novel

Post a Comment

14 Comments

  1. Alhamdulillah, dah sampai! Semoga terhibur ya Ammi!

    ReplyDelete
  2. Wah..tahniah.....ntah bila la giliran SA plak ni ...hahaha...sibuk kerja lepas tu BW ke laut..sibuk nak jadi top komentator kan

    ReplyDelete
  3. tahniahnyer.. kipidapp 😅😅

    ReplyDelete
  4. Tahniah Ammi...
    Tahniah juga Syaz yang rajin menulis itu

    ReplyDelete
  5. Tahniah ammi... hahahaha ada geng rupanya...cekali cekali layan rock kapak memang hangguk kepala kan...hahahahaha

    ReplyDelete
  6. Seronoklah Ammi dapat bahan bacaan baru. Tahniah Ammi :)

    ReplyDelete
  7. bestnya...dpt hadiah novel & siap autograph lagi..congrats!

    ReplyDelete
  8. eh..sama. kita pun dapat jugak

    ReplyDelete
  9. tahniah kak amie... cantik tulisan kak syaz

    ReplyDelete